Gevelbekleding BOW

Snelle start met gevelbekleding

Kantoor BOW begint er steeds beter uit te zien en dat valt nu ook op aan de buitenkant. We zijn begonnen met de gevelbekleding en het eerste resultaat is strak. Altijd prettig: het zichtwerk. Maar we zijn nog niet klaar.
02/07/2021/door Brightlot

Materialen in BOW

Hoe de indeling van een kantoor eruit ziet is één ding, maar met welke materialen gewerkt wordt bepaalt pas echt de sfeer. Daarom lees je hier welke materialen je in BOW tegen kunt komen. Zo is er meteen bij binnenkomst een blikvanger: een grote aluminium pui met veel glas.
08/04/2021/door Brightlot

Glazen gevel en de stijl van BOW

BOW is het meest centrale kantoor van Nederland, maar we gaan verder dan alleen praktisch: stijl is een belangrijk aandachtspunt.
08/04/2021/door Brightlot

Gezonde workforce?

Gezondheid gaat boven alles. Dat lijkt simpel en logisch, maar is bij het huren of inrichten van kantoorruimte niet het eerste waar aan wordt gedacht. Snel WIFI is een no-brainer, een tafeltennistafel is dat veel minder. Bij BOW stellen we graag extra meters voor spel en ontspanning beschikbaar. Meer weten? Kom huren bij BOW
23/08/2020/door Brightlot

Kantoorruimte huren vanaf ca 1.000 m2

BOW is het meest centrale kantoor van Nederland en helemaal klaar voor jouw bedrijf. De vloeren zijn standaard casco+ te huur en in overleg ook turn-key te huren. Bouwdeel C is recent gerenoveerd en deels nieuw ingericht en gemeubileerd. Kom snel eens bezichtigen.
15/08/2020/door Brightlot

Van casco tot high-end turnkey. Jouw keuze

Flexibel inrichten bij BOW? Geen punt. Bij BOW huurt u direct van de eigenaar, korte lijnen dus en met een can-do mentaliteit is alles mogelijk. Neem contact op met de makelaar of kom snel eens bezichtigen.
10/08/2020/door Brightlot