Materialen in BOW

Hoe de indeling van een kantoor eruit ziet is één ding, maar met welke materialen gewerkt wordt bepaalt pas echt de sfeer. Daarom lees je hier welke materialen je in BOW tegen kunt komen. Zo is er meteen bij binnenkomst een blikvanger: een grote aluminium pui met veel glas. Dit zorgt niet alleen voor een strakke stijl, maar ook voor een lichte sfeer en natuurlijk licht in het kantoor.

Kleur & look

De grote stalen trap bekleden we met een marmoleum betonlook en er komen akoestisch gespoten plafonds. Niet alleen gaan we hier galm mee tegen, maar ook zorgt het voor een industriële en tegelijkertijd warme look. De stalen, zwarte puien die de gebruikersdelen in het kantoor scheiden, passen bij dat industriële gevoel. Op de wanden komen keramische tegels in de kleur ‘Cloud Grey’ en in de lounge loop je over turquoise tapijt. Last but not least wordt de liftschacht afgewerkt met de HPL-kleur notenhout. Frisse en natuurlijke kleuren zijn dus de basis en er komen maatwerk meubels te staan die echt bij BOW passen.

We hopen hiermee een neutrale, maar ook inspirerende werkplek voor jouw bedrijf te creëren. Wil je hier meer over weten? Neem dan vooral contact met ons op!

Maarten Stalenhoef
Comma Vastgoed
033-4450705
info@commavastgoed.nl