Glazen gevel en de stijl van BOW

 

BOW is het meest centrale kantoor van Nederland, maar we gaan verder dan alleen praktisch: stijl is een belangrijk aandachtspunt. Dat begint al wanneer je binnenkomt. Via een imposante trap loop jij naar de hoofdingang en vanaf daar ben je zo bij jouw kantoor. Die grote trap is overigens een goede plek om in de zomer van de zon te genieten.

Dat hoeft niet alleen buiten, want door de glazen gevel vallen de zonnestralen ook mooi naar binnen. Hierdoor krijgt BOW een open sfeer en vervaagt de grens tussen binnen en buiten. Dit gevoel wordt versterkt door het vele groen dat je in alle ruimtes tegenkomt. Iedereen weet immers dat planten niet alleen goed zijn voor de luchtkwaliteit, maar ook voor meer creativiteit en productiviteit zorgen.

Lichte sfeer

We gaan toch nog even terug naar het mooie glas aan de voorzijde, want op dit moment zie je hier nog een grote hap uit de huidige gevel. Zo kunnen we met een kraan allerlei grote vloerdelen uit het pand liften en hijsen we een gigantische trap naar binnen. Deze leidt onder andere naar een loungeplek vanwaar je – zodra we het glas hebben geplaatst – over de gave entree kunt uitkijken. Een goede, lichte plek voor een pauze.

De BOW-standaard

BOW heet niet voor niets zo, de gebogen elementen zie je ook in het interieur terug. Zo begint en eindigt de trap met een ronding, is de scheiding bij de lounge voorzien van fraaie bogen en zit je daar in een ronde zithoek, om maar een paar voorbeelden te noemen. Ook zijn er ronde lampen en plantenbakken. Met dit soort details creëren we een fijne werkplek die optimaal voor jou is ingericht. Met BOW willen we het kantoor beter en sneller bereikbaar maken. Door de centrale locatie komt dat laatste wel in orde, en met de inrichting en stijl richten we ons vooral op het eerste: een betere werkomgeving. De BOW-standaard zorgt met alle precies uitgewerkte details voor een optimaal klimaat, maar jouw bedrijf krijgt ook de kans om zelf invulling aan de werkplek te geven. Zo is er de mogelijkheid om uit te breiden: BOW groeit mee. Hoe dat precies werkt? Neem gerust contact met ons op!

Maarten Stalenhoef
Comma Vastgoed
033-4450705
info@commavastgoed.nl